Οι υπηρεσίες μας

Αυτά που σας προσφέρουμε

Διαχείριση Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Παρέχουμε την εν μέρη έως την πλήρη διαμόρφωση ή και εγκατάσταση Ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοματισμού της καλλιέργειας σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία προμήθειας αναγνωρισμένων Συστημάτων - Εκσυγχρονισμένων Μεθόδων Καλλιέργειας , την εταιρεία Cropscience ! Με αλυσίδα καταστημάτων και ηλεκτρονικό κατάστημα Grow Academy , σε όλη την Ελλάδα , σε Κύπρο και Βουλγαρία. Παρέχοντας και αποκλειστικές συνεργασίες με τους πιο αναγνωρισμένους προμηθευτές Βιολογικών - οργανικών τροφών θρέψης των φυτών σας, από όλο τον κόσμο.

Ελάχιστες Απαιτήσεις

Από την πιο μικρή σας ιδέα μέχρι την πιο μεγάλη και απαιτητική ιδέα , καλύπτοντας σας κάθε ανάγκη, με κατάλληλα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό ! Προσφέροντας σας, από την μελέτη μέχρι την προμήθεια και την πλήρη εγκατάσταση του έργου.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Θέλοντας να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό για την ανάπτυξη της Βιολογικής γεωργίας στην χώρα μας καθώς και την συνεχόμενη εξέλιξη των αειφορικών μεθόδων και εκσυγχρονισμένων συστημάτων καλλιέργειας, συνεργαζόμαστε με επιστημονικά επιτελεία σε διάφορα ΤΕΙ και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Από την αρχή κιόλας της λειτουργίας μας έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους καθηγητές και κηποτέχνες υποστηρίζοντας τους με εργαλεία για την συνεχή ανάπτυξη συστημάτων όλο και πιο φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και όλο πιο αποδοτικών μεθόδων καλλιέργειας με γνώμονα την καινοτομία.

Για εμάς η Έρευνα & Ανάπτυξη (R & D) αποτελεί :

  • - την επαναπροώθηση μεθόδων ενός παλαιού καλλιεργητή βιοδυναμικής με την πρωτοτυπία που μπορεί να παρέχει ένα Ηλεκτρονικό σύστημα αυτοματισμού ή διαχείρισης της καλλιέργειας (Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο Βιοκαλλιεργιτή) .
  • - την απαίτηση ενός νέου καλλιεργητή για την απόλυτη ακρίβεια στον έλεγχο και διαμόρφωση της καλλιέργειας του. (Με συστήματα μέτρησης και ελέγχου πραγματικού χρόνου με συνεχούς εξελισσόμενους παραμέτρους).